Nytår menu anno 2018 

Fiske anretning med dressing og flutes

Sashi oksecouvette, provance kartofler, krydret rødvinssovs, nytår salat og chips

Hj. pæretærtee med vanilje creme

Pris pr couv 259,-
Børn (4-12år)

( Minimum 4 couv ellers tillæg på 25 kr pr pers)

Den Nemme forret

Torskefad med dressing og flutes 40,-

Rejecocktail med dressing, smør og flutes 45,-

( minimum 4 pers. ellers tillæg på 25,- pr couv)

Den Nemme Natmad

10x smb 150,-
Pålægsplade til 6 pers 250,-
Pålægsplade til 12 pers 425,-
Asparges suppe 45,- pr couv

ALT mad skal afhentes mellem kl 11-13
Vejledning til hovedretten medfølger

Bestilles senest den 28 dec på 75 24 40 19

Hotel Hjedding

Hotel Hjedding