Uge 2
Mandag: Boller i karry
Tirsdag: Hønsefrikassé
Onsdag: Stegt Flæsk
Torsdag: Karbonader med grønærter
Fredag: Bøf bearnaise
Lørdag: Hjedding burger med pommes
Søndag: Flæskesteg
Uge 3
Mandag: Fiskefilet med persille sovs
Tirsdag: Svensk pølseret
Onsdag: Stegt Flæsk
Torsdag: Work gryde med kylling og ris
Fredag: Mørbrad gryde med kartofler
Lørdag: Kalkun snitzel med paprikasovs og provance kartofler
Søndag: Kalvesteg
Uge 4
Mandag: Biksemad med spejlæg
Tirsdag: Forloren hare
Onsdag: Stegt Flæsk
Torsdag: Nakkesteg med grøntsager
Fredag: Dansk bøf
Lørdag: Hamburgerryg med asparges sovs
Søndag: Mini Hjedding snitzel
Uge 5
Mandag: Millionbøf med mos
Tirsdag: Koteletter i fad
Onsdag: Stegt Flæsk
Torsdag: Hvidkåls rouletter
Fredag: Herregårds bøf med ærter og bådekartofler
Lørdag: mørbrad a la creme
Søndag: Flæskesteg
Uge 6
Mandag: Frikadeller med rødkål
Tirsdag: tarteletter ( 4 stk)
Onsdag: Stegt Flæsk
Torsdag: Skinkesteg med flødekartofler
Fredag: oksefilet
Lørdag: Ovnstegt kylling med kartofler og agurk salat.
Søndag: Jæger snitzel
Uge 7 ( Vinterferie)
Hotellet åbningstid er kl 16-20
Mandag: ½ grill kylling med pommes
Tirsdag: pølsebix med mos
Onsdag: Stegt Flæsk
Torsdag: paprika gryde med ris og salat
Fredag: Skinke med flødekartofler og salat
Lørdag: Dansk bøf
Søndag: Mørbrad gryde med kartofler og salat
Køkkenets åbningstider:
Mandag- søndag kl 17-19:45
Tlf 75244019
Pris:
Børnedagens (op til 12 år) 45,-
Mellem dagens 55,-
Almindelig dagens 70