Dagens Ret

Uge 19
Mandag: Biksemad med spejlæg
Tirsdag: Ovnstegt kylling, med kartofler, sovs og agurkesalat.
Onsdag: stegt flæsk
Torsdag: Hvidkåls rouletter
Fredag: Mørbradgryde med kartofler
Lørdag: Honning marineret skinke steg med flødekartofler
Søndag: Kalvesteg

Uge 20
Mandag: ½ grill kylling med pommes
Tirsdag: Karbonader med grønærter
Onsdag: Stegt flæsk
Torsdag: Fyldt rødspætte filet
Fredag: paprikagryde.
Lørdag: Hamerryg med grøntsager
Søndag: Kalkun snitzel med provance kartofler.

Uge 21
Mandag: Dansk bøf
Tirsdag: Frikadeller med rødkål
Onsdag: Stegt flæsk
Torsdag: Kyllingebryst med flødekartofler og salat
Fredag: Oksefilet.
Lørdag: Mørbrad bøf med løg.
Søndag: Flæskesteg

 

Uge 22
Mandag: Millionbøf
Tirsdag: Forloren harer, med kartofler og sovs.
Onsdag: stegt flæsk
Torsdag: Ovnstegt kylling, med kartofler, brun sovs, og agurkesalat.
Fredag: barbecue ben.
Lørdag: Gryderet med mos og salat
Søndag: Svinekam som vildt.

Uge 23
Mandag: Biksemad med spejlæg
Tirsdag: Svensk pølseret
Onsdag: stegt flæsk.
Torsdag: Karbonader med grøntsager
Fredag: Kylling i karry med ris.
Lørdag: Krydret nakkefilet, med karolfer, brun sovs og grøntsager.
Søndag: Gl. oksesteg

Uge 24
Mandag: Fiskefilet med persille sovs.
Tirsdag: Tarteletter med høns i asparges ( 4 stk)
Onsdag: Stegt flæsk
Torsdag Koteletter i fad.
Fredag: Hjedding burger, med pommes.
Lørdag: Glaseret skinke og flødekartofler
Søndag: Snitzel.

 

 

Køkkenets åbningstider:
Mandag- Lørdag kl 17:00-19:45
Søndag: 11:30-13:30 & 17:00-19:45
Tlf 75244019

Pris:
Børnedagens (op til 12 år) 40,
Mellem dagens 50,-
Almindelig dagens 65-,

Kontakt os

Hotel Hjedding – Logi og god mad!

Hotel Hjedding

Hotel Hjedding